Vile

Kvalitet življenja oblikovan tradicijom.

Svaka kuća je pažljivo rekonstruisana u tradicionalnom stilu, uz korišćenje najkvalitetnijeg materijala. Novi kamen potiče iz lokalnih kamenoloma i savršeno se uklapa sa starim kamenom. Sva vrata i prozori (sa duplim staklima) su ručno rađeni od drveta dobijenim iz lokalnih crnogorskih šuma.

Vlasnici i gosti mogu uživati u komforu novoizgradjenih vila i apartmana, kao i u predivnoj panorami sela. Najbolji pogled na okolne planine i more pruža se iz dnevnih soba sa staklenim vratima od poda do plafona, koje izlaze na privatne terase i balkone. Moderne peći na drva doprinose ovakvoj ugodnoj atmosferi.
Instalacije i ugradni materijal visokog kvaliteta upotrebljen je u svim objektima: kuhinje u "shaker" stilu sa granitnim radnim površinama i ugradnom, kuhinjskom tehnikom, hrastov parket u dnevnim i spavaćim sobama, uvozna italijanska keramika u kuhinjama , italijanska keramika i sanitarije u kupatilima.

U svim objektima nalaze se klima uredjaji (grejanje i hladjenje), kao i podno grejanje u svim kuhinjama i kupatilima. Obezbedjen je privatni parking u okviru samog kompleksa, koji mogu koristiti vlasnici vila, kao i njihovi gosti.

Profesionalno vodjenje rental programa je u rukama kompanije Pluto Developments, koja uspešno obavlja poslove izdavanja apartmana u okviru dva svoja kompleksa u Kotoru. Vlasnicima, zarada od izdavanja svojih vila i apartmana, kako je predvidjeno, može doneti preko 5% na godišnjem nivou.